Image

QUARTZ

Get Quartz News on Google Play
Open Quartz News in your Browser

Quartz, një aplikacion i cili grupon lajmet në gjuhën shqipe në një vend të vetëm! I krijuar dhe mundësuar nga OXA Studio Quartz vjen si një risi e teknologjisë së fundit mobile për të sjellë afër përdoruesit lajmet e fundit! Quartz mund të instalohet për momentin në pajisje Android. Shumë lajme të grupuara në një vend të vetëm, të përcjella në kohe reale! Kliko më poshtë për të shkarkuar aplikacionin:

Get Quartz News on Google Play

Loading...